Hej kära kunder!

Här kommer Ekonötters första nyhetsbrev!

Vi hoppas ni är rikitigt nöjda med nötterna och nötsmören ni beställt. Ni får mer än gärna kontakta oss med era åsikter och önskemål.

Just nu har vi ett väldigt bra erbjudande med 50% rabatt på cashewnöt på grund av ett stort lager av dessa, samt 50% rabatt på pistagenöt på grund av kort bäst före datum. Vi har också en bra rabatt med 25% på valnöt och mandel. 

Snart får vi in en ny leverans med våra goda nötsmör av pistagenöt, mandel och hasselnöt. Vi väntar också en leverans av helt fantastiska hasselnötter från en ny leverantör i Spanien. Vi kommer informera om när dessa finns att beställa i webbutiken.

Vi från Ekonötter kommer att finnas på ett antal marknader under våren, där man får möjlighet att provsmaka alla våra nötter och nötsmör. Det kommer infomation om marknader och datum på vår Instagram och Facebook sida.

Vi vill också passa på att göra en kort presentation av oss som driver Ekonötter och vår vision. Vi är en familj bestående av mamma Christina, son Sture, dotter Isabella samt dotters sambo Per. Det vi vill med vårt företag är att ge alla möjlighet att köpa ekologiska nötter genom att pressa priserna. Vi vill endast sälja nötter av god kvalitet som vi själva älskar att äta, och har lagt mycket arbete på att testa olika leverantörer. 

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för olika användningstips, recept m.m.

Må gott önskar familjen Ekonötter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Trygg handel

Hos oss handlar du tryggt och säkert och betalar med Klarna.

Moms visas: